Leverandører

Verdenskjente kvalitetsprodukter

Våre leverandører er navn som er kjent over hele verden, og leverer kvalitetsprodukter.

Våre leverandører:

 • Borowski logo
  08/03/2023
  Borowski

  Borowski er en Polsk kunsthåndverkprodusent som lager kunstobjekter i glass i høy kvalitet. Også i Limited Edition og utendørs objekter.

  Les mer
 • Versace og Rosenthal logo
  08/03/2023
  Versace meets Rosenthal

  Rosenthal samarbeider med en rekke verdenskjente kunstnere og designere som skaper former og dekorer på porselen, glass og bestikk. Bl.a. har samarbeidet med Gianni Versace - fra 1993 - vært en stor success for begge parter.

  Les mer
 • Rosenthal logo
  08/03/2023
  Rosenthal

  Rosenthal - en av verdens ledende porselensfabrikker, ble gunnlagt av Philipp Rosenthal i 1879 i Selb, Tyskland. En rekke kjente navn har skapt former og dekorer for Rosenthal. Navn som Bjørn Wiinblad, Tapio Wirkkola, Timo Sarpaneva, Salvador Dalí, Henry More, Walter Gropius, Gianni Versace og Paul Wunderlich - for å nevne noen få.

  Les mer
 • Krustallvase med nakne kvinner
  03/03/2023
  Lalique

  Lalique krystall er verdensberømt for sin matte finish som går igjen på de fleste av gjenstandene. Grunnlagt av René Lalique.

  Les mer
 • Maling på porselen
  22/02/2023
  Herend

  I den lille vakre landsbyen Herend i Ungarn ble Herend porselensfabrikk grunnlagt i 1826. Alle dekorer er håndmalt. Herend har blitt æret med en rekke utmerkelser gjennom årene. Den første gullmedalje fikk Herend for dekoren "Victoria", som ble presentert på verdensutstillingen i London i 1951. Serviset ble kjøpt av Dronning Victoria, og Herend fikk lov til å gi serviset navnet Victoria. Også i dag ett av de mestselgende dekorer. 

  Les mer
 • Krystallglass i forskjellige størrelser
  22/02/2023
  Baccarat

  Baccarat krystallfabrikk ble grunnlagt i 1764, og har gjennom tidene blitt æret med en rekke priser og utmerkelser.

  Les mer
 • Bjørn Wiinblad
  21/02/2023
  Bjørn Wiinblad

  Bjørn Wiinblad hørte til vår tids mest konsekvente kunstnere. Han utviklet en helt egen stil - uavhengig av motetendenser. Hans arbeider er bl.a. utstilt i Museum of Modern Art, New York. Interiør-Galleriet har et godt utvalg av originale tegninger/arbeider av kunstneren. Se også en del arbeider i vår Nettbutikk. Ta gjerne kontakt med oss på tlf 22334040 eller email oslo@interiorgalleriet.no  

  Les mer
 • 21/02/2023
  Sambonet

  Over 150 år med stil og kvalitet. 
  I 1932 satte Sambonet, som den første i Italia, opp et produksjonsanlegg i industriell skala som kunne produsere både solid og galvaniske sølvtøy. I 1938 utviklet Sambonet en innovativ prosess for produksjon av bestikk i rustfritt stål, og finjusterte teknikken for sølvplettering. 

  www.sambonet.com 

  Les mer
 • 21/02/2023
  Lladró

  Lladró ble i 1953 grunnlagt av de tre brødrene Juan, José og Vincente Lladró. De begynte å lage sine første porselensfigurer i hjembyen Almàssere – en by nær Valencia. I dag er Lladró en av verdens ledende innen produksjon av bl.a. porselensfigurer. 

  www.lladro.com

  Les mer
 • 21/02/2023 - Interiør-Galleriet AS
  Riedel

  Riedel ble grunnlagt i 1756 og har vært banebrytende og det foretrukne merket for vinkjennere, drikkespesialister og forbrukere globalt. 

  www.riedel.com

  Les mer

Har du spørsmål om noen av våre leverandører?

Ta kontakt